LUSH MASK OF MAGNAMINTY

Dnes tu mám pre vás opäť recenziu na jeden z mojich obľúbených produktov, ktorý ste mohli vidieť aj v článku my ultime beauty favorites. Je to maska od Lush - Mask of Magnaminty, ktorú som si po dlhšom prezeraní kúpila v Londýne a používam ju už zopár mesiacov.


A little bit more about it...

multifunkčná maska s mätou na tvár a telo
• má pleť rozjasniť, ukľudniť a zbaviť ju nečistôt
• obsahuje aj semienka pupalky a fazuľky adzuki pre jemný peeling pleti, kaolin, med a mätu
• 125g - cena 7€


My opinion...

Ako som už viackrát spomenula, nad touto maskou som rozmýšľala nejakú dobu a nakoniec som si ju kúpila. Od Lushu to bol môj prvý produkt v nejakom obale, takže som sa jej veľmi tešila. Balenie je super, design sa mi taktiež veľmi páči a ďalšou výhodou je, že pokiaľ ju celú miniete, balenie nemusíte vyhodiť, stačí ho doniesť späť do Lushu, kde ho znovu použijú. Keďže asi každý miluje pocit do hĺbky vyčistenej pleti, neskutočne som sa tešila, kedy ju vyskúšam. Vôňa je celkom príjemná, no viac mi pripomína bahno. Rovnako ako aj konzistencia tejto masky. Používam ju väčšinou 2-3x do týždňa a pleť naozaj pekne vyčistí a dodá jej zdravý vzhľad. Dá sa povedať, že eliminuje aj akné. Nanášanie je celkom jednoduché, akurát od masky budete mať zašpinené celé prsty a obal. Maska po niekoľkých minútach zaschne a pri jej zmývaní stačí použiť len teplú vodu, dole ide rýchlo a dobre, aj napriek bahnovej konzistencii.

Jedinou nevýhodou je pre mňa to, že po otvorení mala maska vodovejšiu konzistenciu a tak sa aj lepšie na pleť aplikovala, no pri dlhšom používaní maska ostáva suchšia a na pleti sa tak horšie rozotiera a treba jej teda použiť viac. 



• účinky a obsah masky
• ľahké nanášanie a zmývanie
• šikovné a pekné balenie
• vegan a cruelty-free produkt

• vysušovanie masky pri dlhšom otvorení

🗢🗢🗢🗢🗢

5/5 bodov



8 comments

  1. Od Lush som zatiaľ nič neskúšala, no práve ich masky ma lákajú asi úplne najviac a zatiaľ som na ne čítala len samú chválu :)

    ReplyDelete
  2. Lush jsem vždy chtěla zkusit, ale nikdy jsem neměla tu příležitost. Moc se mi líbí ty jejich masky :O

    ReplyDelete
  3. O pupalce vím, že je na akne moc dobrá, a dá se používat i v "tabletkové" formě na zlepšení mensesu, apod. Tahle maska nevypadá vůbec špatně, popřemýšlím o ní. :)

    ReplyDelete
  4. veľmi rada by som vyskúšala niečo z tejto značky :)

    ReplyDelete
  5. Vypadá moc dobře. S tím vysušováním máš pravdu, mám doma krém stejné konzistence a po delší dobu mi taky trošku zmizel :-(
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  6. Wow, vypadá opravdu skvěle! Musím ji taky vyzkoušet, děkuji za tip. :))

    ReplyDelete
  7. Vždy keď niekde vidím Lush mám nutkanie si tam niečo kúpiť, avšak nikdy som zatiaľ nekúpila, ale najbližšie to najskôr zmením!:D
    http://thenoela.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.