BALEA SOFT&CLEAR

V poslednej dobe sa moja pleť výrazne zhoršila a tak som začala hľadať produkty na môj typ pleti aj v lacnejšej kozmetike. Odskúšala som už rôzne značky a najznámejšie produkty, ktoré majú na akné a zmiešanú pleť pomôcť, no po dlhšom používaní všetko stratilo efekt. Niekedy je lepšie vyskúšať aj lacnejšiu kozmetiku, pretože nie všetko drahé skutočne pleti pomôže.



V adventnom kalendári Balea som mala cestovné balenie čistiaceho gélu na pleť, ktorý ma veľmi prekvapil. Tak skvelý výsledok som snáď nevidela ani pri La Roche Posay, preto som sa rozhodla, práve počas tohto problému, obrátiť sa a vyskúšať nejaké produkty Balea určené priamo na akné.




Prvým produtkom z rady Soft&Clear pre aknóznu pleť od Balea sú tieto náplasti na akné s obsahom kyseliny salicylovej. Neviem prečo, no až doma som zistila, na čo vlastne sú. Myslela som si, že to budú normálne náplasti na odstránenie čiernych bodiek. Tieto náplasti majú akné vysúšať a brániť podráždeniu pleti. Výsledky by mali byť viditeľné už po prvom použití. V balení ich je 36, pri čom sú to 3 sady po 12 náplastí, ktoré sú zabalené v obale. Stačí ich len odlepiť a dať priamo na vyrážku. Mali by ste ich mať na pleti 8-10 hodín, takže najlepšie počas noci. Sú priesvitné, takže ich na tvári veľmi nie je vidno. Nie som si istá, no myslím, že stáli 1-2€.

Ďalej tu mám masku na nečistú pleť s liečivým bahnom, taktiež s kyselinou salicylovou a zinkom. Maska by mala absorbovať prebytočný maz a zmatňuje ju bez vysúšania. Taktiež bojuje proti akné. Balenie obsahuje 2 masky a cena bola taktiež 1-2€.

Keďže som potrebovala peeling, kúpila som si tento 3v1, čo som tiež zistila až doma. Je to teda na čistenie, ako peeling či maska. Má zlepšiť vzhľad pokožky, odstrániť prebytočný maz, otvoriť póry a má dopomôcť predchádzaniu nedokonalostí. Reguluje tvorbu mazu a pôsobí proti vzniku akné. Taktiež obsahuje kyselinu salicylovú a zinok. Cena bola cca do 3€.

Posledným produktom je tento nočný krém s kyselinou salicylovou a zinkom, ktorý má pleť zregenerovať počas spánku. Reguluje tvorbu mazu a počas noci redukuje začervenania a akné. Na výber mali aj denný krém, no nakoniec som sa rozhodla pre tento nočný, pretože práve počas noci ho pleť oveľa lepšie vstrebe ako počas dňa. Jeho cena bola tiež do 2€.


Ktorý z produktov vás zaujal najviac? Aký typ pleti máte vy? Už ste skúšali pleťovú kozmetiku Balea?







9 comments

  1. super článok !! :) ja mám tiež v poslednej dobe problémy s pleťou a vôbec neviem, aké produkty si kupovať :) ale súhlasím, že niekedy vedia aj lacnejšie varianty prekvapiť a ja mám Baleu veľmi rada :) takže si ma celkom inšpirovala a asi si pôjdem zopár produktov z tejto rady kúpiť aj ja :)

    ReplyDelete
  2. Ano, Baleu mám také vyzkoušenou. A byla jsem s ní spokojená. :)) jinal super članek.

    ReplyDelete
  3. Krém od tejto značky na akné som kedysi aj ja používala, ale nevidela som žiaden účinok. Teraz používam kozmetiku od Havlíkovej apotéky a som s ňou nadmieru spokojná :)

    Accessoriesforbeauty

    ReplyDelete
  4. Se značkou Balea zkušenosti nemám. Měla bych to napravit!

    http://elisminarova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Nad tými naplastami rozmýšlam, pomahajú na výražku?
    LIFE IN PICTURES BY LU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rada by som na ne urobila aj recenziu, určite ich vyskúšaj :)

      Delete
  6. Konečně jsem přišla na to, jak schválit komentáře :D tak odepisuju později.


    Já musím zaklepat, ale pleť mám teď skvělou :D

    ReplyDelete
  7. Takisto mám problémy s akné a vyskúšala som už množstvo produktov, ale priznám sa, že tie od Balea ma vyskúšať nenapadlo. Náplaste ma zaujali asi najviac, takže po tých sa určite pozriem!:)

    Saja Frey Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Náplaste prekvapili aj mňa! Samozrejme milo :)

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.