ZOELLA NEW BEAUTY PRODUCTS

Pred nedávnom som zistila, že Zoella, ktorú určite väčšina z vás pozná, pustila do predaja nové beauty kúsky, ktoré vám jednoznačne musím ukázať. Nejedná sa o žiadnu oficiálne novú radu, aj napriek tomu, že väčšina z nich je k sebe zladená. Pokiaľ vás zaujíma, čo tentokrát Zoella vymyslela, určite pokračujte v celom článku!


Na Zoellinu kozmetiku si robím zálusk už veľmi dlho a vždy ma nadchne, koľko fantázie a úsilia dá do tvorby svojich produktov. Vždy sú krásne zladené, navrhnuté a občas u nej nájdeme aj veci, ktoré sú z beauty sveta pre nás úplne nové. Tentokrát svoju kozmetickú ponuku obohatila o päť nových kúskov.


Good Things Come in Threes je sada troch mini voňaviek, ktoré Zoella predstavila už v predchádzajúcich radách. Toto rozkošné balenie obsahuje  Sweet Inspirations - veľmi delikátnu sladkú vôňu s tónmi mandlí, vanilky a medu, Blissful Mistful - jemnú, ženskú vôňu s tónmi jahôd, grapefruitu, fialky, jazmínu a gardénie a na záver vôňu Let's Spritz! - osviežujúcu a ovocnú s tónmi malín a ríbezieľ. Každá mini voňavka má 15mL a cena tohto balenia je 16,80€.

Ja kozmetické taštičky milujem a nikdy sa ich neviem nabažiť. Tentokrát Zoella pridala do ponuky ďalšie 3 nové taštičky a medzi nimi je aj táto stredná látková beauty taštička s rozkošným designom. Jej cena je 10,80€.

Novým produktom je aj pena do kúpeľa a sprchový gél v jednom. Obsahuje vitamín E, bambucké maslo a extrakty z Aloe Vera pre hladkú pokožku. Ani pri ňom nesmie chýba krásny design, ktorý Zoella navrhla pri jednej z jej kozmetických kolekcii. Má 250mL a cena je 4,20€.

Ako som už hovorila, Zoella navrhla novinky aj v oblasti kozmetických taštičiek a hneď tu máme ďalšiu, tentokrát o niečo väčšiu. Je ako stvorená na cestovanie, pretože sa do nej veľa zmestí a všetko máte na jednom mieste. Aj napriek svojej veľkosti, pre beauty závislákov je tá pravá! Cena tejto taštičky/kufríku je 21,60€.

Posledným produktom, ktorý mi taktiež padol do oka, je táto malá kozmetická taštička s krásnym rose gold detailom, ktorá sa akurát hodí do každej kabelky a zmestia sa do nej všetky potrebné veci. Jej cena je 8,40€.


Ktoré z týchto produktov vás zaujali? Poznáte Zoellu? Vyskúšali ste už niekedy jej kozmetiku?




2 comments

  1. Zoellu znám, ale nic od ní mě nezaujalo. Já celkově nejsem příznivcem těchto předražených věciček s potiskem jména youtuberů a blogerů :D.. Když je to tričko, knížka nebo něco, co má i vlastní designe, proč ne, ale kosmetika mě nikdy nezaujmula :D..

    ReplyDelete
  2. produkty od Zoelly vyzerajú skutočne dobre, len tá cena je až moc nadnesená

    http://mostpowerfulart.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.