MY ULTIME BEAUTY FAVORITES

Dnes tu mám pre vás dlhopripravovaný článok a to moje najobľúbenejšie beauty produkty, ktoré neustále a s radosťou používam. Niektoré z nich určite už poznáte najmä z reklám alebo ste ich sami vyskúšali. Ako som už spomínala v predchádzajúcom článku, mám zmiešanú pleť a všetky tieto produkty mi pomáhajú nejako s tým "zabojovať". Pokiaľ ste zvedaví a chcete sa o nich niečo viac dozvedieť, určite si prečítajte celý článok!

Všetky tieto produkty sú dlhodobo mojimi favoritmi a tak sa s vami veľmi rada podelím o moje skúsenosti s nimi. V podstate sú to všetko veci na čistenie a starostlivosť o pleť, avšak nie každý z nich používam každý deň. So všetkými som niesmierne spokojná a dúfam, že vás nejaký z nich zaujme! Spolu tu máme sedem produktov, ktoré sú určené na niečo iné ale v závere úplne na to isté, čo môže znieť trošku mätúco, no určite to chápete.

Ružová voda od značky Hanus - prvýkrát som na pleť vyskúšala ružovú vodu a som rada, že to bola práve táto. Ružová voda je úžasná pre akýkoľvek typ pleti, no na jej výraznejšiu vôňu ruží si budete musieť zvyknúť rovnako, ako ja. Ja osobne veľmi nemusím kozmetiku s vôňou ruží, takže zo začiatku som tú vôňu proste nedokázala zniesť, pretože ju budete stále cítiť aj na pleti, no po čase som si zvykla. Účinky ružovej vody sú fantastické, krásne pleť rozžiari, vypne a dodá jej veľa vitamínov. Okrem toho pleť pekne upokojí a naozaj cítite, ako je vaša pleť vyživená.

Zlupovacia maska na čierne bodky od Avon - na tento produkt ste u mňa mohli už vidieť recenziu, kde som ho naozaj vychválila. Túto masku používam už veľmi dlho a stále som s ňou rovnako spokojná. Čierne bodky redukuje a výsledky je vidieť už po prvých použitiach. Konzistencia je lepkavá, čo môže byť trošku nevýhoda. Na dobré zlúpnutie jej treba naniesť dostatočné množstvo. Samotné zlupovanie môže byť pre niekoho bolestivejšie, no pokiaľ by ste to nevydržali, dá sa krásne zmyť teplou vodou, avšak výsledok už nebude taký ístý, ako pri zlupnutí.

Ďalším produktom je maska na čierne bodky taktiež od Avon - táto maska obsahuje veľa minerálov a taktiež kyselinu salicylovú, ktorá bojuje proti čiernym bodkám a masteniu pleti. Maska je veľmi ľahká na aplikáciu, používam na ňu štetec, no zmývanie je trošku horšie. Zaschne veľmi rýchlo a pekne redukuje čierne bodky.

Maska na hĺbkové čistenie Mask of Magnaminty od Lush - po tejto maske som sa pozerala už dlho a som rada, že som si ju nakoniec kúpila, aj keď na také malé balenie je trošku drahá. Maska je vhodná nie len na pleť, ale aj na celé telo, čo som však ešte neskúšala. Obsahuje mätu, ktorá je super na zmiešanú pleť a tú krásne a do hĺbky vyčistí. Určite odporúčam túto masku vyskúšať.

Multifunkčný krém od značky Himalaya - tento krém som objavila pred pár mesiacmi a keďže som o značke predtým veľmi nepočula, nevedela som, čo od nej očakávať, no aj tak som si ho na skúšku zobrala, pretože stál do eura. Je určený priamo na rôzne kožné problémy, je na prírodnej báze a tak som si povedala, prečo ho nevyskúšať aj na akné. Veľmi ma prekvapil a som s ním spokojná! Používam ho raz za čas, pretože mi príde, že pri pravidelnom používaní stráca účinok. Avšak je to naozaj zázrak v tubičke. 

Predposledným produktom je jedna z mojich srdcoviek, ktorú som prvýkrát vyskúšala pred viac ako 4 rokmi a opäť som sa k nej vrátila. Je to produkt Pure 3v1 od Garnier, ktorý ste mohli vidieť najmä na reklame. Ani neviem opísať, ako veľmi rada mám tento produkt. Väčšinou ho teda používam ako čistiaci gél/peeling, no občas si ho nechám aj ako masku. Zmývanie je po zaschnutí trošku zdĺhavejšie, no nie je to nič hrozné. Účinok je úžasný, pleť je matná a naozaj krásne a do hĺbky vyčistená. Taktiež už po pár dňoch vidím, že vyrážky miznú a čiernych bodiek je čoraz menej. Určite ho vyskúšajte!

Túto micelárku od Garnier kupujem stále a vždy keď ju miniem, kúpim si ju opäť bez váhania. Aj napriek tomu, že mám zmiešanú pleť, táto na citlivú mi dosť vyhovuje a tak ju veľmi nechcem meniť. Balenie mi vydržalo niekoľko mesiacov a to ju používam naozaj každý deň na odlíčenie celej tváre. Svoju prácu si plní neskutočne dobre a pre mňa je jednou z tých lepších micelárok. Musím povedať, že pokiaľ chcete lacnejšiu, no rovnako kvalitnú verziu micelárky od Bioderma, toto je jednoznačne ona!


Ktorý z produktov vás zaujal? Máte niektorý z nich doma? Vyskúšali ste už micelárku od Garnier?

11 comments

  1. Mám nejradši ten Garnier 3v1. Obvykle ale stíhám jen peeling :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aj ja, no rada si nájdem čas aj na masku :)

      Delete
  2. Micelární vodu taky používám a myslím, že to je fakt super věc! A ta růžová voda zní zajímavě, doma jsme to zatím ještě neměli. Jinak máš krásné nehty!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem :) Ružovú vodu určite odporúčam vyskúšať!

      Delete
  3. Garnier je moja najobľúbenejšia značka, čo sa mojej skin routine týka. Tiež používam Pure 3v1, väčšinou ako masku. A micelárku mám tiež, ale tú dvojfázovú ale určite skúsim aj ostatné :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    ReplyDelete
  4. ten Lush by som chcela vyskúšať :)

    ReplyDelete
  5. Avon mám sice ráda, ale s pleťovou kosmetikou u mě tedy nezabodoval :( na tu masku od Lush jsem slyšela samou chválu, už dlouho se na ni chystám :) zatím používám micelárku od Biodermy, ale určitě vyzkouším i tu od Garnier, díky za tip! :)

    ReplyDelete
  6. Tyhle články miluji. Mě zaujal produkt: ruzova voda od značky hanus. :)

    ReplyDelete
  7. Chtěla bych vyzkoušet tu růžovou vodu, to mě hodně láká a potom taky tu micelárku od Garnieru:)

    ReplyDelete
  8. Čiernu masku od Avon Clearskin taktiež používam a rovnako ako ty si ju neviem vynachváliť, naopak produkty na pleť od Garnieru u mňa veľmi nezabodovali. Na ružovú vodu počujem samé pozitívne odozvy a už dlhšie sa chystám vyskúšať ju. :)

    Suede Soul

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.