MINI BEAUTY HAUL

Dnes tu mám pre vás zopár mojich nových produktov, ktoré som si v poslednej dobe zaobstarala a chcela by som vám ich predstaviť. Možno zaujmú aj vás a skočíte si po ne! Na niektoré z nich som mala zálusk už dlhšie a niektoré sú aj novinky, ktoré som chcela vyskúšať. Poďme teda na to!




Ako môžete vidieť, nie je toho zas až tak veľa, no každý produkt je špecifický na iný druh kozmetiky, či už tej dekoratívnej alebo starostlivej. Veľmi sa z mojich noviniek teším a som zvedavá, aký na mňa urobia dojem po dlhšej dobe používania. Dúfam, že ma niektorí favoriti nesklamú a budú hodní aj pozitívnej recenzie!

Prvým produktom je táto ružová voda od Avonu. Ružovú vodu doma jednu mám, konkrétne od značky Hanus a podľa mňa je to niečo, čo by mal mať doma každý. Pleť pekne upokojí, osvieži a rozžiari. Extrakt z ruže má veľa vitamínov a prospešných látok pre pleť, takže určite odporúčam vyskúšať ružovú vodu od ktorejkoľvek značky. Ja som teda celkom zvedavá, ako budem spokojná práve s touto!

Produktom, ktorý ma ihneď zaujal, je táto kontúrovacia tyčinka 2v1 od Maybelline. Majú ich v dvoch odtieňoch a keďže mám svetlú pokožku, vybrala som si ten bledší. Keďže sú obe kontúrovacie farby v jednej tyčinke, som zvedavá, aká bude s nimi manipulácia a či je takýto typ kontúrovacej tyčinky dobrý. Bude to taktiež aj moja prvá skúsenosť s krémovým kontúrovaním, takže dúfam, že budem s týmto produktom spokojná.

Tretím produktom je krém na ruky od Oriflame, ktorý bol momentálne novinkou spolu so sprchovým gélom rovnakej kolekcie. Musím povedať, že tá vôňa je dokonalá a ako stvorená na jar! Už som ho párkrát vyskúšala a zatiaľ som s ním spokojná, tak uvidíme!

Ďalšou novinkou sú tieto rozjasňujúce guličky, ktoré sa dajú použiť ako lícenka a rovnako tak sú vhodné aj na nejaké to kontúrovanie a rozjasnenie pleti. Sú od Avonu a ja ich mám konkrétne v odtieni Natural Radiance. Bola k nim pribalená aj labutienka, no podľa mňa by aplikácia s ňou bola celkom nepraktická, takže na ne použijem štetec.

Posledným produktom je novinka od Garnier, maska na normálnu/zmiešanú pleť s extraktom zo zeleného čaju. Určite ste tieto masky už videli, mala som zálusk na všetky tri, no jednu z nich nemali a tak som si nakoniec povedala, že si zoberiem len túto, ktorá je určená na moju pleť, preto som veľmi zvedavá, aká bude a či vyskúšať aj tie ostatné.


Čo hovoríte na môj malý kozmetický haul? Ktorý produkt vás zaujal? Máte z týchto produktov niečo doma aj vy?






4 comments

  1. tu konturovací tyčinku mám teď už druhou a jsem s ní víc než spokojená! :) a ta maska od garnier vypadá úžasně, něco takového by se mi hodilo

    ReplyDelete
  2. Ja som mala skúsenosť iba s kontúrovacou tyčinkou. Pigmentácia bola super, aj tá konzistencia sa mi páčila. Jediná vec, ktorá ma na nej sklamala, bola tá, že po čase začala tá bledá časť zasahovať do tej tmavej, ktorá sa nakoniec vôbec nedala používať. Inak som bola veľmi spokojná :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiež som veľakrát čítala, že obe farby do seba zasahujú, tak som zvedavá :)

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.