BE FASHIONABLE: NEW TRENDS

Dnes tu mám pre vás nový článok plný noviniek zo sveta módy. Myslím, že vám vôbec nemusím zdôrazniť, ako sa móda pomaly vracia a všetko je len prispôsobené novej a modernej dobe, takže veľa kúskov zo šatníkov našich rodičov môžeme zahliadnuť vo výkladoch nákupných centier. Len vo "vylepšenom" šate. (Aj keď kvalitou to má od old-school kúskov niekedy poriadne ďaleko.) Pokiaľ vás teda zaujíma, čo momentálne vo svete frčí a aké veci sú IN, neváhajte a pokračujte v čítaní článku ďalej!


VŠADE SAMÉ VÝŠIVKY...

AKA EMBROIDERED STYLE

Mne osobne sa tento trend strašne páči! Výšivky na topoch, košeliach, jeansoch, bomberkách, no proste všade! Myslím, že každá značka už má nejakú tú kolekciu plnú výšiviek, takže o ne v obchodoch naozaj nie je núdza. Takéto kúsky sa dajú veľmi pekne a jednoducho kombinovať, no a samotný motív na výšivke zaujme už na prvý pohľad.


NÁŠIVKY?

AKA BADGES & MESH

Ďalšími horúcimi novinkami sú tentokrát nášivky (záplaty), priesvitné a sieťovinové kúsky (nie len) oblečenia. Nášivky sú pekná a hravá vec, s ktorou môžete zamaskovať nie len malé rozparky či fľaky (ktoré sú už mimochodom tiež IN), ale sú aj super doplnkom, ktorý oživí každý kúsok. Čo sa týka noviniek z priesvitných či sieťovinových materiálov, jednoznačne sú veľkými favoritmi. Stačí ich skombinovať s jednoduchými tričkami, obtiahnutými šatami či jeansami, pridať štýlové tenisky alebo topánky na opätku, nejakú tu kabelku a perfektný outfit je na svete! 


ODHALENÉ RAMENÁ SÚ IN

COLD SHOULDERS

Odhalené ramená bežali už minulý rok a inak to nebude ani tento. Od jednoduchých tričiek sme sa však presunuli k jemným a dievčenským blúzkam a košeľám v pastelových farbách. Pri odhalených ramenách to však nekončí a tak je veľa týchto kúskov skombinovaných s mašľami či volánmi, ktoré taktiež zapadajú do horúcich trendov a zopár z nich už mám aj ja!


RYBÁRSKA SIEŤ NOVÝM TRENDOM

JEANS & FISHNET TIGHTS

Na chvíľu sa presunieme k spodnej časti nášho tela a to k nohám, ktoré trendy ani tento rok neobišli. Roztrhané jeansy nie sú žiadnou novinkou, no dnešné trendy sa neuspokoja už len s malými dierkami či vydratými kolenami. Jeansy roztrhané po celej ploche a to najlepšie v zadnej časti. Úplnou horúcou novinkou je práve kombinácia takýchto jeansov so silonkami, ktoré môžete vidieť vyššie na obrázku. Okrem denimových nohavíc je to však pekná kombinácia aj s koženou sukňou.


ŠNÚROVAČKY

LACE UP TREND

Novinkou nie sú ani lace up kúsky, no trendy sa pohýňajú aj v tejto oblasti a tak začínajú byť jednoduché tričká so šnúrovačkou vpredu nahrádzané mikinami a mikinovými šatami, na ktorých sa tento trendy detail nachádza najmä na rukávoch a zdobia ho už pestrejšie farby či saténové stuhy.


ČÍM MENŠÍ, TÝM LEPŠÍ!

BUCKET BAGS & SMALL BACKPACKS

Móda nezaľáha ani pri doplnkoch, takže tu mám zopár noviniek aj z tejto oblasti. Čoraz viac obľúbené začínajú byť tzv. bucket bags, ktoré sú veľmi jednoduché a na pohľad uhladené, väčšinou menšie, no zmestí sa do nich veľa. Zopár takýchto kúskov môžete nájsť napríklad v Zare či Mangu. Ďalším trendom sú backpacky a ako aj nadpis hovorí, čím menšie, tým lepšie. Miniatúrne ruksaky, kde sa vám len tak-tak zmestí telefón a peňaženka valcujú módne trendy. Semišový, s ná-výšivkami alebo len kožené, výber je na vás!


OBOJKY A ČIPKA

BRALETTES & JEWELRY

Poslednými horúcimi novinkami, ktoré už sú však dávno známe sú bralettky a chokery. Myslím, že ako a k čomu nosiť tieto podprsenky vám hovoriť nemusím, avšak jeden nový trend práve v štýle, ako ich kombinovať tu je. Tieto podprsenky sa začali nosiť na oblečení, takže sa nečudujte, pokiaľ niekoho uvidíte s podprsenkou na obyčajnom tričku. Pokiaľ to však nebude bralettka, módny trend to asi nebude. Čo sa týka bižutérie a šperkov, aj naďalej vládnu chokery, najlepšie semišové a štrasové. Všimla som si však, že okrem chokerov sa obľúbené stávajú opäť jednoduché okrúhle náušnice. Uvidíme teda, ktorý z týchto trendov sa uchytí a stane sa obľúbeným po celom svete!


Ktorý z týchto trendov zaujal vás? Čo hovoríte na výšivky? Páčia sa vám bralettky?








Post a Comment

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.