AVON CLEAR SKIN PROFESSIONAL PEEL-OFF FACE MASK

Dnes tu mám pre vás ďalšiu recenziu, tentokrát na jeden z mojich najobľúbenejších produktov - zlupovaciu masku na čierne bodky od Avon. Táto maska je pre mňa záchrancom a stálym favoritom, ktorého používam už veľmi dlho a má neskutočné výsledky. Ak vás tento produkt zaujal, určite si pozrite celú recenziu!


A little bit more about it...

zlupovacia maska na čierne bodky s 0,5% kyselinou salicylovou
odstraňuje nečistoty, redukuje viditeľnosť rozšírených pórov
• zanecháva pleť jemnú a vyčistenú do hĺbky
• používanie 2x týždenne na problémové partie - najmä T-zóna
• 30mL - cena do 4,00€


My opinion...

Ako som už spomenula vyššie, masku používam veľmi dlho a toto balenie je asi moje 2. alebo 3., no potrvá celkom dlhú dobu, než vôbec jedno balenie tejto masky miniete. Obal je veľmi pekný a veľkosť dosť šikovná, takže je maska vhodná aj na cesty, lebo nezaberie veľa miesta. Maska je modrej farby a jej konzistencia je dosť hustá, takže nanášanie je trošku zdĺhavejšie. Taktiež sa dosť lepí, no je lepšie použiť prsty ako štetec. Aplikáciu s ním si pri nej vôbec neviem predstaviť, ale možno by to išlo. Po nanesení treba počkať cca 10-15 minút, dovtedy maska pekne zaschne a potom ju stačí už len zlúpnuť dole. Kedže máme na tvári chĺpky, pre niekoho môže byť dávanie tejto masky dole bolestivejšie, no treba to vydržať. Pokiaľ by ste to však nevydržali, maska sa dá krásne zmyť, no nebude to mať už taký efekt, ako pri zlupovaní. 

Po zlúpnutí môžete krásne na kúskoch masky vidieť nečistoty a celkovo čistejšiu pleť budete mať už po prvých použitiach. Naniesť jej treba dostatočné množstvo, aby sa vám pri zlupovaní netrhala, išla lepšie dole a aj pre lepší výsledok. Ako som už spomínala, maska sa dá ľahko zmyť, takže jej zbytky odstránite jednoducho teplou vodou. Ja som s touto maskou neskutočne spokojná a vždy po nej siahnem, keď vidím, že sa mi opäť vyskytla armáda čiernych bodiek. Jednoznačne do nej choďte a kúpu neoľutujete!



• obsah kyseliny salicylovej
• rýchly a skutočný účinok
• pleť je krásne a do hĺbky vyčistená už po prvých použitiach
• odstránenie masky aj za pomoci vody
• cena a dostupnosť

• hustá a lepkavá konzistencia
• zlupovanie môže byť pre niekoho bolestivejšie

🗢🗢🗢🗢🗢

5/5 bodov






12 comments

  1. Katalog z Avonu mám v ruce každý měsíc, ale téhle masky jsem si tam vůbec nevšimla:O Příště se na to zaměřím, masky mám ráda:D

    ReplyDelete
  2. Tá maska vyzerá úžasne. Ja osobne mám veci od avonu veľmi rada, v minulosti som od nich mala naozaj dobrý peeling takže na túto recenziu dám a asi si pôjdem masku zaobstarať.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite odporúčam vyskúšať, budeš spokojná :)

      Delete
  3. Zajímavý produkt. Já Avon v poslední době vůbec nepoužívám, ale možná se k němu zase časem vrátím.
    SimonetaBlog

    ReplyDelete
  4. Té masky jsem s i avonu vůbec nevšimla teda... Masku na černé tečky používám, ale úplně spokojená s ní nejsem, tak asi vyzkouším tuhle, když má tak super hodnocení. :-)

    ReplyDelete
  5. s touto maskou skúsenosť nemám, ja používam tie z rady Planet Spa :)

    ReplyDelete
  6. Tuhle masku mám doma, a moc s ní spokojená nejsem. Jak píšeš, při slupování jsem docela trpěla, úplně mi to táhlo tu kůži. Za mě ji nedoporučuji holkám, které mají citlivou pleť.

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Po častejšom používaní som si na to zlupovanie už zvykla, ale presne ako hovoríš, pri citlivejšej pleti to môže byť bolestivejšie ešte viac :)

      Delete
  7. Pekná recenzia i fotky :) Ja mám túto masku tiež, no viac menej s ňou spokojná nie som. Na čierne bodky mi pomáha len minimálne a skôr si plní depilačnú úlohu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Každého pleť je iná, takže je jasné, že niekomu vyhovovať môže, niekomu nie, avšak aj ľudia, ktorých poznám, si masku pochvaľovali :) Najmä teda pre zbavovanie čiernych bodiek

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.