AVON BEAUTY HAUL

V poslednej dobe som sa s nakupovaním kozmetiky poriadne rozšupla a mám taký pocit, že polovicu z toho ani nepotrebujem, no aj tak to musím mať. Tento problém však pozná určite každá z vás. Dnes som si pre vás pripravila článok s ďalšími beauty novinkami (ktoré už majú aj taký, dá sa povedať, jarný nádych) od značky Avon. Dúfam, že sa vám článok bude páčiť!




Kozmetiku, ktorú som si objednala je prevažne na telo, no nachádza sa tam aj zopár vecí týkajúcich sa pleti. Okrem kozmetiky či jej pomôcok tu mám aj dve nové kozmetické taštičky, ktoré tvoria sadu. Veľmi sa teším, keď všetky tieto nové a úžasné veci vyskúšam a urobím vám na ne recenziu!

Medzi prvé dva produkty patrí krém na ruky a balzám na pery Avon Care s vôňou magnólie. V katalógu ma tento krém ihneď upútal svojou vôňou, ktorá ja nádherná a úplne typická pre jar. Podľa mňa je v nej viac cítiť nejaké cukríky ako magnóliu, no niekde v pozadí rozpoznáte aj vôňu kvetov. Povedala som si, že si k nemu objednám aj rovnaký balzám, ktorý sa vždy zíde a je ako uliaty do kabelky!

Ďalšou novinkou je sada 2 čistiacich špongii na tvár. O týchto špongiách neviem veľa informácii, no už dlhšie som nad nimi rozmýšľala a tak som zvedavá, ako sa s nimi bude pracovať a či budem s nimi spokojná. Sú určené najmä na čistenie pleti a vyzerajú, že sa ich čistota bude ľahko udržiavať. Snáď nijako neublížia pleti, keďže po otvorení nemali veľmi príjemnú vôňu.

Najmä telovej kozmetiky a sprcháčov nie je nikdy dosť, preto som sa rozhodla objednať aj túto krásnu mandľovú sadu na telo - sprcháč, mlieko a telový sprej. V poslednej dobe som si všimla, že mám celkom vysušenú pokožku, takže som zvedavá na hydratáciu. 


No a na záver tu máme už spomínané kozmetické taštičky. Strašne sa mi zapáčil ich design a najmä super cena za obe, avšak trošku som bola sklamaná, keď mi prišli. Myslela som si, že taštičky budú gumovejšieho materiálu, no sú saténové, takže dúfam, že udržať ich čisté nebude až taký problém. Čo sa týka veľkosti, pri väčšej taštičke som dúfala vo väčšie rozmery, no obe sú ideálne nie len do kabelky, ale aj na cesty.


Čo vás z tohto haulu zaujalo? Máte radi/y značku Avon? Čo od nich máte najradšej?





7 comments

  1. krstná je avon lady a tak pravidelne od nej dostávam rôzne sady - párkrát som mala možnosť vyskúšať práve tie (ale s inými vôňami ako táto) v rovnakom zložení. najrýchlejšie som minula sprcháče, tie má avon naozaj krásne; telové spreje sa zídu vždy, najmä v lete, krásne osviežia. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. S telovými sprejmi s tebou úplne súhlasím :)

      Delete
  2. Kosmetiku od Avonu mám hodně ráda :) Přijde mi, že je to jedna z kosmetik, která není předražená a je dostupná snad všem.

    http://elle-cullen.blog.cz

    ReplyDelete
  3. Moc krásná recenze s fotkami.
    Jinak já Avon nepoužívám, jejich kosmetika mi nepomáhala a neviděla jsem na sobě žádné účinky.

    ReplyDelete
  4. Tělové spreje z Avonu moc ráda používám, krásně voní a v létě i příjemně osvěží. :-)

    ReplyDelete
  5. áá, ta mandlová sada musí vonět božsky! :D

    ReplyDelete
  6. krásne voňavé produkty :)

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.