NEW SKINCARE ROUTINE BY ORIFLAME

Konečne mi prišli posledné produkty ku kompletnej starostlivosti o pleť od Oriflame a preto som sa rozhodla, že vám urobím článok, kde vám ich všetky poukazujem a popíšem. Na všetky produkty oboch rád, či už sa jedná o radu s Aloe Vera alebo Tea Tree, by som vám chcela urobiť v najbližšej dobe aj recenziu, takže som zvedavá, ako mi kozmetika od Oriflame bude pasovať!

Kedže mám mastnú a prechodne vysušenú pleť, rozhodla som sa vyskúšať kozmetiku Love Nature, nad ktorou som sa pri každom prezeraní katalógu pozastavila a vždy ma niečo zaujalo. Produkty na čistenie pleti a jej starostlivosť sú na prírodnej báze a moju novú rutinu obsahuje mix vecí s výťažkami z Aloe Vera a Tea Tree

Kompletná starostlivosť je zložená z vecí na odlíčenie pleti, čistenie, hydratáciu a obsahuje aj dvoch malých pomocníkov. Nikdy pred tým som ani jeden produkt nevyskúšala, takže som zvedavá, ako sadnú mojej pleti a či naozaj stoja za to!


Ako prvé tu mám odličovacie obrúsky na mastnú pleť s Tea Tree. Musím povedať, že už som ich stihla vyskúšať a mám z nich zatiaľ zmiešané pocity. Vôňa je príjemná, balenie podľa mňa skvelé nie len na cestovanie, no nemôže sa s nimi odlíčiť okolie očí a ani samotné oči, takže to je pre mňa zatiaľ jedinou nevýhodou. Uvidíme však, ako sa vyfarbia po dlhšom čase používania.


Ďalej tu mám čistiaci gél a tonikum na zmiešanú pleť a to zas s výťažkom z Aloe Vera. Aj tieto dva produkty som vyskúšala a som zvedavá, či aj o pár týždňov budú mať rovnaký efekt ako teraz. Oba však voňajú nádherne a sviežo!


Nesmie chýbať ani hydratácia a to rovno v podobe dvoch krémov. Jeden je opäť s výťažkom z Aloe Vera, druhý z Tea Tree a oba zatiaľ vyzerajú fájn. Sú na gélovej báze, čo je pre mastnú a zmiešanú pleť super a tá po nich krásne vonia. Stačí ich naniesť málo a v pohode vám to vystačí na celú tvár. Som zvedavá, ako sa však budú správať k pleti po dlhšom používaní.


Predposledným produktom je gél na oči na zmiešanú pleť, ako inak než s výťažkom z Aloe Vera, ktorý som však ešte nevyskúšala.


To najlepšie na koniec (snáď), posledným produktom je olejček s Tea Tree, ktorý je určený na akné a nedokonalosti. Práve Tea Tree má antiseptické a sťahujúce účinky, takže je perfektný práve na tento typ pleti. Som veľmi zvedavá, či tento malý zázrak bude naozaj fungovať a poradí si s menšími nedokonalosťami na pleti.


Ktorý produkt vás najviac zaujal? Vyskúšali ste už nejakú kozmetiku z tejto rady? Máte doma olejček Tea Tree?





2 comments

  1. za mňa vedú obrúsky a ten olejček, tea tree ma vela využitia, nie len na to akne :) je to taký malý záchranca :)

    ReplyDelete
  2. I would like to say that this blog really convinced me to do it! Thanks, very good post. Make up

    ReplyDelete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.