AVON PLANET SPA PEEL OFF BLACK CAVIAR FACE MASK

Dnes tu mám opäť nový článok a tentokrát to je recenzia na zlupovaciu masku s čierným kaviárom od značky AVON. AVON mám veľmi rada, vždy si od nich musím niečo kúpiť a naposledy mi padla do oka táto zlupovacia maska z rady PlanetSpa, ktorú som vyskúšala prvýkrát. Pokiaľ ste zvedaví, aká je, pokračujte v čítaní celého článku!


A little bit more about it...

• luxusná obnovujúca zlupovacia pleťová maska s výťažkami z čierneho kaviáru
hydratuje, vypĺňa jemné vrásky a línie, vyživuje dehydrovanú pleť
• určená najmä na vrásky, vhodná pre všetky typy pleti, používanie 1-2x týždenne
• 75mL - cena 2,99€

My opinion...

Čo ma ako prvé na tejto maske zaujalo, bol jednoznačne obal a design, podľa ktorého veľa báb kupuje kozmetiku a u mňa to niekedy nie je inak. Ako môžete vidieť, design je krásny, luxusný a hneď si pri pohľade naň poviete, že je to práve to, čo vaša pleť potrebuje aj napriek tomu, že vôbec neviete, na čo je práve maska určená.

Maska je určená predovšetkým na vrásky, ktoré samozrejme ešte nemám, no chcela som ju vyskúšať najmä kvôli výťažkom z kaviáru. Maska je zlupovacia, čo ma nadchlo ako druhé. Ja ju nanášam prstami, no lepšie by bolo asi použiť štetec, pretože je dosť lepkavá. Schnútie trvá cca 20 minút a potom ju krásne a v celku zlúpnete dole. Výhodou je to, že nikde po tvári nemáte žiadne zbytky a tak nie je potrebné masku ešte dávať dole vodou alebo pleť dočistiť. Vrstvu si dávam takú strednú, aby sa maska lepšie zlupovala a netrhala sa na menšie kusy.

Maska je zlatá a má v sebe malinké zlaté trblietky, vôňa je celkom príjemná, no pre niekoho môže byť až moc parfumovaná. Pokiaľ doma máte alebo ste niekedy vyskúšali masku na vlasy PlanetSpa taktiež s kaviárom, vôňa je skoro tá istá, akurát trošku jemnejšia. Po nanesení masky je pleť jemná a vyhladená, trošku zhydratovaná, no myslím, že žiadne iné výsledky som nespozorovala. Niektoré časti sú viac napnuté. Po každej aplikácii si však na pleť natriem ešte krém, aby som ju viac zhydratovala. Maska nie je zlá, myslím, že sa radí do takého vyššieho priemeru, no neohúri vás žiadnými extra výsledkami. Samozrejme, každému môže vyhovovať inak, takže pokiaľ budete mať chuť si ju kúpiť, neváhajte a vyskúšajte ju.



✓ 

• design
• vôňa a ľahká konzistencia, obsah čierného kaviáru
• ľahké zlupovanie a žiadne zbytky
• pleť je vyhladená a jemná
• cena

• lepkavá konzistencia
• pleť treba ešte zhydratovať

🗢🗢🗢🗢🗢

4/5 bodov






7 comments

  1. Máš moc krásné fotky :) od Avonu jsem zatím žádnou masku nezkoušela, ale docela mě zaujala jejich maska s minerály a kyselinou salicylovou, jinak musím souhlasit, že tato má krásný obal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Som rada, že sa fotky páčia :) Masky s kyselinou salicylovou sú super najmä na problematickú pleť, sama mám vyskúšané 2, no občas vedia pokožku podráždiť, takže treba dávať pozor :)

      Delete
  2. Túto masku som mala dávnejšie tiež, a podobne ako aj ty píšeš, nepozorovala som výrazné účinky. Z Planet Spa som mala inak celkom obľúbenú olivovú masku. Momentálne mám medzi maskami jednoznačného favorita, a to čiernu GlamGlow :)
    Klaudy´s enjoyment

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nad olivovou som rozmýšľala, tak snáď mi bude vyhovovať! :)

      Delete
  3. Planet Spa mám velmi rada, už som mala veľa z týchto masiek, rada s nimi oddychujem :)

    ReplyDelete
  4. Měla jsem tuto masku pouze na vlasy, ale byla úžasná a navíc krásně voní. Co se týče masek na obličej, upřednostnuji slupovací okurkovou od Freeman. Bohužel ale mám ji asi 4 měsíc otevřenou a používám ji často, jenže už mi pomaleji schne. Ale vůbec netuším proč

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masky od Freeman ešte odskúšané nemám, no už som po nich niekoľkokrát pokukovala :) Otvorenú masku si skús dať do nejakej malej nádobky alebo obalu od krému, prípadne obal zaštipcuj :)

      Delete

Instagram

FRENCHSTYLE. Theme by STS.